InnoTeP 2021: Innovatie in medische apparaten en toepassingen

Na de ‘ingeblikte’ versie van 2020 organiseren we dit jaar weer een normale InnoTeP waarbij u welkom bent in De Lindenberg op vrijdagmiddag 24 september. Dit jaar richten wij ons op innovatie in medische apparaten en toepassingen: wie een ziekenhuis, huisartsenpraktijk of zelfs een verzorgingshuis binnenloopt, kan niet ontgaan dat de zorg een high-tech omgeving is geworden.

We zochten naar innovaties van Nederlandse bodem die bij voorkeur tastbaar zijn en niet slechts bestaan uit bits en bytes. Dit leverde een drietal thema’s op die leidend zijn voor het programma van InnoTeP 2021:

  • “Ondernemen in medische apparaten,” met eNose, Plasmacure, ATRO Medical en Demcon Macawi
  • “Productie in de cleanroom,” met GATT Technologies, Spierings, HCM en een presentatie van Berend van Meer (Universiteit Leiden & Universiteit Twente) over Nxt Gen High Tech en biomedische productietechnologie
  • “Communicatie tussen apparaten en patiënten,” met Sara Robotics, TinyBots, Parkinson Smartwatch en een reflectie door Marjolein den Ouden (Hogeschool Saxion & ROC Twente) op de interactie tussen mensen en machines.

Ter afsluiting gaat Chris Doomernik (Health Valley) in op de dynamiek in de medische sector. Het tijdschema en het aanmeldformulier vindt u op onze programmapagina.

Net als voorgaande jaren kunt u zich gratis als bezoeker registreren voor InnoTeP 2021. Ga daarvoor naar de programmapagina en scroll naar beneden voor het aanmeldformulier.