InnoTeP 2020: Circulair innoveren

In ‘normale jaren’ informeren we je rond deze tijd van het jaar over het programma van de jaarlijkse InnoTeP conferentie in september. Maar dit is geen ‘normaal’ jaar. Vanwege de vele beperkingen met betrekking tot bijeenkomsten, die mogelijk ook in september nog  gelden, organiseren wij dit jaar geen reguliere InnoTeP bijeenkomst. Het zou de tiende InnoTeP zijn, en we bewaren die bijzondere gelegenheid liever voor volgend jaar, als een échte bijeenkomst hopelijk weer zondermeer mogelijk is.

Toch willen wij ook dit jaar ondernemers, onderzoekers en beleidsmakers een podium bieden om hun visie op een innovatie-gerelateerd thema te presenteren. Het thema van dit jaar is ‘circulair innoveren’. We weten het, er is veel aandacht voor duurzaamheid. Maar leidt dat ook tot écht circulair produceren? Zo ja, waar dan en hoe precies? En wat zijn de mogelijkheden en uitdagingen? Er is nog veel ruimte voor het delen van inzichten op deze punten.

Op dit moment denken we na over de precieze invulling van het thema – zowel de inhoud als de vorm ervan. Daarover hoor je aan het eind van de zomer meer. Niet alles ligt al vast, en dat geeft ons de gelegenheid om je te betrekken in de invulling van deze bijzondere InnoTeP. Mocht je mensen of organisaties kennen waarvan je vindt dat ze niet mogen ontbreken binnen dit thema, laat het ons weten! Of heb je een vraag over circulair innoveren die in het huidige debat niet voldoende aan bod komt? Ook die uitdaging pakken we graag op.

Dit jaar ontmoeten wij elkaar helaas niet op de laatste vrijdag van september. Maar we werken er hard aan om je tegen die tijd te inspireren met de inzichten en boodschappen van een zorgvuldig geselecteerde groep mensen uit theorie en praktijk. Zoals je van ons gewend bent!