InnoTeP 2021: Innovatie in medische apparaten en toepassingen

24 september 2021
De Lindenberg, Nijmegen

Na de ‘ingeblikte’ versie van 2020 organiseren we dit jaar weer een normale InnoTeP waarbij u welkom bent in De Lindenberg op de laatste vrijdag van september. Dit jaar richten wij ons op innovatie in medische apparaten en toepassingen: wie een ziekenhuis, huisartsenpraktijk of zelfs een verzorgingshuis binnenloopt, kan niet ontgaan dat de zorg een high-tech omgeving is geworden. Soms is dat heel zichtbaar, met geavanceerde apparatuur in behandelkamers of zelfs zorgrobots die praten met patiënten, maar soms springt die technologie minder in het oog omdat zij zich onder de huid bevindt of alleen in de operatiekamer zichtbaar is.

Medische en zorginnovatie is heel divers, maar we proberen toch een overkoepelend beeld te schetsen met een breed palet van innovaties. Natuurlijk zochten wij naar innovaties van Nederlandse bodem en dan bij voorkeur innovaties die daadwerkelijk tastbaar zijn en niet slechts bestaan uit bits en bytes. Dit leverde een drietal thema’s op die centraal staan in het programma van InnoTeP 2021. In elk van de thema’s presenteren drie ondernemingen hun innovaties en kozen wij een expert die reflecteert op het grote geheel. Tot slot vertelt Chris Doomernik van Health Valley iets over de dynamiek in de medische sector.

Wilt u zich (gratis) aanmelden voor InnoTeP 2021? Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier!

Inloop met koffie en broodjes vanaf 12:00 uur

13:00 – 13:15: Opening & inleiding (Ben Dankbaar)

13:15 – 14:15: Ondernemen in medische apparaten

14:35 – 15:35: Productie in de cleanroom

16:00 – 17:00: Communicatie tussen apparaten en patiënten

17:00 – 17:25: Chris Doomernik (Health Valley): Dynamiek in de medische sector

17:25 – 17:30: Sluiting, dank aan sponsoren

Wij nodigen u na afloop uit voor een drankje aan de bar

Wij danken onze sponsors voor het mogelijk maken van InnoTeP 2021.

Dankzij onze sponsoren is uw bezoek aan InnoTeP gratis. Wel vragen wij u om u vooraf te registreren. Dit in verband met het bestellen van broodjes etc, maar ook omdat er beperkingen in de zaalcapaciteit kunnen gelden. In het geval dat het aantal aanmeldingen de capaciteit overstijgt, zullen wij u in de weken voorafgaand aan InnoTeP 2021 vragen om uw komst definitief te bevestigen. Mochten meer bezoekers geregistreerd zijn dan het aantal dat wij in de zaal mogen verwelkomen, dan zullen wij voorrang geven op basis van uw aanmelddatum.

Meld u hier aan voor InnoTeP 2021 op vrijdag 24 september 2021 in De Lindenberg (Nijmegen)

Deelname aan InnoTeP 2021 is gratis. Online aanmelden kan tot uiterlijk 17 september.

* (geeft aan dat invoer verplicht is)

Wij hebben graag inzicht in wie InnoTeP bezoekt. Ook voor onze sprekers is het handig om hun presentatie enigszins aan te kunnen passen op het aanwezige publiek. Daarom vragen wij om aan te geven in wat voor soort organisatie u werkzaam bent.

Heeft u zich al aangemeld voor InnoTeP 2021, maar kunt u toch niet aanwezig zijn? Het is dan belangrijk dat u zich tijdig afmeldt i.v.m. mogelijk beperkte zaalcapaciteit. Uw afmelding maakt het voor een andere bezoeker mogelijk om wél aanwezig te zijn.

Om u af te melden, voer daarvoor het emailadres in waarmee u zich eerder heeft aangemeld.

* (vereist)