InnoTeP 2012: duurzaam innoveren

InnoTeP: Innovatiemanagement in Theorie en Praktijk

28 september 2012, 12u15 – 17u45 – De Lindenberg (Ridderstraat 23) – Nijmegen

Het succes van InnoTeP 2011 verdiende herhaling! Daarom heeft op vrijdagmiddag 28 september 2012 InnoTeP 2012 plaatsgevonden. Ook dit keer kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde middag met interessante presentaties en relevante contacten.

Programma

Locatie

Tot ons genoegen hebben velen zich aangemeld voor de conferentie InnoTeP 2012. De zaal die wij aan de universiteit gereserveerd hadden, werd te klein, maar grotere zalen waren niet meer beschikbaar. Daarom hebben we nu een zaal in De Lindenberg gehuurd in hartje Nijmegen.

Openbaar Vervoer

De Lindenberg is gelegen in het centrum van Nijmegen, halte Burchtstraat, en per bus bereikbaar met de lijn 3 (richting Nijmegen), lijn 4 (richting Nijmegen), lijn 32 (richting Arnhem) en lijn 57 (richting Kranenburg).

De reistijd vanaf Nijmegen CS naar halte Burchtstraat is ca. 10 minuten.

Auto

Gedetailleerde aanwijzingen zijn te vinden op de website van De Lindenberg. Als u uit het noorden komt is het belangrijk Nijmegen via de Waalbrug binnen te komen, want De Lindenburg ligt slechts op een paar honderd meter afstand van die brug. Opgelet:  op knooppunt Valburg niet richting Nijmegen rijden, maar richting Bemmel/ Kleve/Nijmegen-Noord aanhouden. Op knooppunt Ressen dan uiteraard wel richting Nijmegen. U komt Nijmegen binnen via de Waalbrug. U slaat direct na de brug bij de eerste straat rechtsaf. Na 150 m draait de weg naar rechts, u ziet de Lindenberg, op de hoek links, voor u liggen. U bent de ingang van parkeergarage Kelfkensbos dan al gepasseerd, maar die van de Eiermarkt vind u door meteen weer links af te slaan.

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Kelfkensbos en Eiermarkt. In parkeergarage Eiermarkt zijn alleen dagkaarten te verkrijgen. Blijft u langer dan 4 uur in de Lindenberg dan bent u het goedkoopst uit door uw auto in de Eiermarkt te parkeren. Parkeert U korter dan 4 uur dan kunt u de auto beter plaatsen in parkeergarage Kelfkensbos. Meer informatie over tarieven en openingstijden vindt u op www.nijmegen.nl/naarnijmegen

Organisatie