InnoTeP 2018: Innoveren voor een duurzame stad

Ook dit jaar vindt op de laatste vrijdag van september (28/9) een InnoTeP conferentie plaats, met als thema ‘Innoveren voor een duurzame stad’. Aanleiding voor dit thema is de verkiezing van Nijmegen als ‘European Green Capital 2018‘. Plaats van handeling is De Lindenberg in het centrum van Nijmegen (Ridderstraat 23).

Vanaf ca. 12:00 bent u welkom voor een kop koffie en een broodje. Om 13u begint het programma met een drietal sprekers die ingaan op de vraag wat een stad ‘slim’ maakt, gevolgd door een rondetafelsessie waarin een drietal ondernemers op het gebied van verwarmingssystemen worden ondervraagd door Pallas Agterberg van Alliander. Hierna volgen presentaties over innovatie in een stad, wat een campus succesvol maakt, de betekenis van ‘citydeals’ en innovatie op het gebied van waterzuivering. Ben Dankbaar zal als hekkensluiter stilstaan bij het thema ‘de gelukkige stad’.

Het programma ziet er als volgt uit:

Meld u hieronder gratis aan

Deelname aan InnoTeP 2018 is gratis. Uw aanmelding is voor ons belangrijk, omdat wij zo kunnen anticiperen op het aantal bezoekers. Bovendien kunnen wij u verwelkomen met een eigen bezoekersbadge. Online aanmelden kan tot uiterlijk 25 september. Na aanmelding ontvangt u per email een bevestiging. Daarvoor gebruiken we het emailadres dat u opgeeft. Ook eventuele berichten over grote wijzigingen in het programma ontvangt u op dit mailadres.

* (geeft aan dat invoer verplicht is)

Wij hebben graag inzicht in wie InnoTeP bezoekt. Daarom vragen wij om aan te geven in welke sector u werkzaam bent.

InnoTeP 2018 wordt mogelijk gemaakt door Radboud University Institute for Management Research en de Gemeente Nijmegen