InnoTeP 2018: Innoveren voor een duurzame stad

Ook dit jaar vindt op de laatste vrijdag van september (28/9) een InnoTeP conferentie plaats, met als thema ‘Innoveren voor een duurzame stad’. Aanleiding voor dit thema is de verkiezing van Nijmegen als ‘European Green Capital 2018‘. Plaats van handeling is De Lindenberg in het centrum van Nijmegen (Ridderstraat 23).

Vanaf ca. 12:00 bent u welkom voor een kop koffie en een broodje. Om 13u begint het programma met een drietal sprekers die ingaan op de vraag wat een stad ‘slim’ maakt, gevolgd door een rondetafelsessie waarin een drietal ondernemers op het gebied van verwarmingssystemen worden ondervraagd door Pallas Agterberg van Alliander. Hierna volgen presentaties over innovatie in een stad, wat een campus succesvol maakt, de betekenis van ‘citydeals’ en innovatie op het gebied van waterzuivering. Ben Dankbaar zal als hekkensluiter stilstaan bij het thema ‘de gelukkige stad’.

Het programma ziet er als volgt uit:

Deelname aan deze middag is met dank aan onze sponsors gratis, maar reserveren is gewenst i.v.m. het plannen van de catering. Binnenkort kunt u zich via deze pagina aanmelden voor InnoTeP 2018.